Onze maatschappij is ingesteld om over het eten van vlees als de 'norm'. Die mensen die kiezen voor een vegetarisch dieet worden vaak gezien als dat moeilijk, 'proberen om anders te zijn' of gewoon vreemd. Een veel voorkomende misvatting is dat voedingswaarde vlees en dierlijke producten moeten worden geconsumeerd om tot een evenwichtige, gezonde voeding te houden.
Veel mensen deze dagen uit te vinden van de vele voordelen voor de gezondheid van een vegetarisch dieet. Daarnaast zijn veel artsen en het voorschrijven en nutritionalists onderschrijven plantaardige maaltijd om de gezondheid te bevorderen, voorkomen en behandelen van bepaalde ziekten, en zelfs om gewicht te verminderen. Er zijn veel producten nu beschikbaar in winkels en supermarkten die de gezondheid verbeteren plant extracts.These bevatten, worden gemengd in yoghurt, spreads en kazen, specifiek lager cholesterolgehalte, de bloeddruk verlagen, verbeteren energie-niveaus en het vergroten van het immuunsysteem. Wie weet wat andere voordelen zijn net om de hoek in plantenextracten.
Hoewel het vegetarisme lijkt misschien een modern idee, in werkelijkheid, heeft zijn voordelen voor de gezondheid al vele jaren bekend in culturen over de hele wereld. India en het Verre Oosten vormen het grootste percentage van vegetariërs in de wereld, zowel voor de gezondheid en spirituele redenen. Een groep van mensen, de Hunza, die wonen in de buurt van de Himalaya's hebben een dieet dat uitsluitend vegetarisch. Leden van hun gemeenschap verluidt leven vaak op meer dan 100 jaar oud.
De American Dietetic Association zegt dat de voordelen van een vegetarisch dieet kan omvatten;
Het cholesterolgehalte te verlagen
Lagere niveaus van verzadigde vetten
Lagere lichaamsvet
Verlaagde hart-en vaatziekten
De bloeddruk verlagen
Lagere incidentie van type-2 diabetes
Lagere gevallen van bepaalde vormen van kanker
Hogere niveaus van belangrijke mineralen en anti-oxidant vitamines
Obesitas is een van de belangrijkste gezondheidsproblemen in de westerse wereld. Het kan worden aangepakt met een vegetarisch dieet, een die overtollige eiwitten en dierlijke vetten consumptie elimineert, en verhoogt vezels in de vorm van fruit, groenten en volle granen. Degenen die consumeren een vegetarisch dieet de neiging om een lagere body mass index (BMI), die aanzienlijk helpt bij de behandeling en het beheer van andere chronische ziekten, zoals hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en diabetes te behouden. Een lagere BMI is een doel van iedereen die hun algemene gezondheid te verbeteren, hetzij door dieet, lichaamsbeweging, of bij voorkeur beide.
Een vraag die vaak gesteld door hen die overwegen een vegetarisch dieet is: "Krijg ik genoeg eiwitten Dit is zeker een terechte vraag, als eiwit is nodig voor de bouw, het onderhoud en de functie van alle lichaamscellen In feite, een gevarieerd en goed?. uitgebalanceerde vegetarische voeding geeft eigenlijk al het eiwit het lichaam nodig heeft, verkregen door het eten van dingen zoals hele granen, bonen, noten en sojaproducten.
In feite, op basis van vlees diëten leveren in de regel een overmaat aan eiwit, dat in feite schadelijk kan zijn. Eiwitrijk niveaus kunnen zetten meer druk op de nieren. Een toonaangevende gerontologisch Journal meldt dat er te veel eiwit kan een persoon tot ongeveer 30% van hun nierfunctie te verliezen tegen de tijd dat ze bij hoge leeftijd kan veroorzaken. Het kan ook leiden tot systemische zuurgraad, die het lichaam probeert te leechen tegen te gaan door calcium uit de botten, wat kan leiden tot osteoporose.
Becoming een vegetariër betekent niet dat je beperkt tot het eten van wortels, vruchten en noten. Er zijn vele soorten vegetariërs die vleesloze diëten te eten in een verscheidenheid van combinaties. Sommige van de meer voorkomende soorten behoren;
Lacto vegetariërs, die geen vlees eten of eieren, maar eet zuivelproducten zoals melk en kaas.
Lacto-ovo-vegetariërs eten geen vlees, maar eten zuivel en eieren.
Ovo-vegetariërs eten geen vlees of melkproducten, maar eet eieren.
Veganisten eten geen vlees, zuivelproducten, eieren, of dierlijke producten helemaal.
Er zijn vele medische en de gezondheid van organisaties die te bevorderen, onderschrijven en ondersteunen van mensen op een pad in de richting van het veranderen van hun levensstijl aan een dieet dat meer plantaardig voedsel bevat. Er is veel informatie op het internet, maar ook door middel van medische zorgverleners en vegetarische organisaties. Talrijke boeken en artikelen zijn gemakkelijk te vinden.
Veel restaurants, supermarkten en supermarkten bieden nu maaltijden en producten aan vegetariërs, waardoor het eenvoudiger om deze gezonde levensstijl te kiezen.
Vergeet niet dat aan het eind van de dag is het uw beslissing. Als u wilt gewoon blijven eten een beetje vlees, tijdens het verkennen van dieper in de vegetarische kant, dan dat doen. Maak je geen zorgen over de 'puristen'. Er is geen wet om te zeggen je kunt niet een beetje vlees, vis of kip langs de weg eten - het is uw leven en uw keuze. Zodra u begint te eten meer vegetarisch eten maar veel mensen vinden ze beginnen aan hun smaak voor vlees verliezen. Het belangrijkste is om het voedsel te genieten en gezonder door dit te doen voelen.
Op een laatste opmerking, overwegen met behulp van alle biologische groenten en fruit, of in ieder geval zo veel als je kunt de bron. Biologische producten maakt echt een groot deel van verschil voor de smaak en textuur, en je hebt de zekerheid van de geest, dat wat je eet is vrij van pesticiden en andere chemicaliën. Meer informatie hierover is te vinden in het volgende artikel, of op onze website.
Veel mensen deze dagen uit te vinden van de vele voordelen voor de gezondheid van een vegetarisch dieet. Daarnaast zijn veel artsen en het voorschrijven en nutritionalists onderschrijven plantaardige maaltijd om de gezondheid te bevorderen, voorkomen en behandelen van bepaalde ziekten, en zelfs om gewicht te verminderen. Er zijn veel producten nu beschikbaar in winkels en supermarkten die de gezondheid verbeteren plant extracts.These bevatten, worden gemengd in yoghurt, spreads en kazen, specifiek lager cholesterolgehalte, de bloeddruk verlagen, verbeteren energie-niveaus en het vergroten van het immuunsysteem. Wie weet wat andere voordelen zijn net om de hoek in plantenextracten.
Hoewel het vegetarisme lijkt misschien een modern idee, in werkelijkheid, heeft zijn voordelen voor de gezondheid al vele jaren bekend in culturen over de hele wereld. India en het Verre Oosten vormen het grootste percentage van vegetariërs in de wereld, zowel voor de gezondheid en spirituele redenen. Een groep van mensen, de Hunza, die wonen in de buurt van de Himalaya's hebben een dieet dat uitsluitend vegetarisch. Leden van hun gemeenschap verluidt leven vaak op meer dan 100 jaar oud.
De American Dietetic Association zegt dat de voordelen van een vegetarisch dieet kan omvatten;
Het cholesterolgehalte te verlagen
Lagere niveaus van verzadigde vetten
Lagere lichaamsvet
Verlaagde hart-en vaatziekten
De bloeddruk verlagen
Lagere incidentie van type-2 diabetes
Lagere gevallen van bepaalde vormen van kanker
Hogere niveaus van belangrijke mineralen en anti-oxidant vitamines
Obesitas is een van de belangrijkste gezondheidsproblemen in de westerse wereld. Het kan worden aangepakt met een vegetarisch dieet, een die overtollige eiwitten en dierlijke vetten consumptie elimineert, en verhoogt vezels in de vorm van fruit, groenten en volle granen. Degenen die consumeren een vegetarisch dieet de neiging om een lagere body mass index (BMI), die aanzienlijk helpt bij de behandeling en het beheer van andere chronische ziekten, zoals hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en diabetes te behouden. Een lagere BMI is een doel van iedereen die hun algemene gezondheid te verbeteren, hetzij door dieet, lichaamsbeweging, of bij voorkeur beide.
Een vraag die vaak gesteld door hen die overwegen een vegetarisch dieet is: "Krijg ik genoeg eiwitten Dit is zeker een terechte vraag, als eiwit is nodig voor de bouw, het onderhoud en de functie van alle lichaamscellen In feite, een gevarieerd en goed?. uitgebalanceerde vegetarische voeding geeft eigenlijk al het eiwit het lichaam nodig heeft, verkregen door het eten van dingen zoals hele granen, bonen, noten en sojaproducten.
In feite, op basis van vlees diëten leveren in de regel een overmaat aan eiwit, dat in feite schadelijk kan zijn. Eiwitrijk niveaus kunnen zetten meer druk op de nieren. Een toonaangevende gerontologisch Journal meldt dat er te veel eiwit kan een persoon tot ongeveer 30% van hun nierfunctie te verliezen tegen de tijd dat ze bij hoge leeftijd kan veroorzaken. Het kan ook leiden tot systemische zuurgraad, die het lichaam probeert te leechen tegen te gaan door calcium uit de botten, wat kan leiden tot osteoporose.
Becoming een vegetariër betekent niet dat je beperkt tot het eten van wortels, vruchten en noten. Er zijn vele soorten vegetariërs die vleesloze diëten te eten in een verscheidenheid van combinaties. Sommige van de meer voorkomende soorten behoren;
Lacto vegetariërs, die geen vlees eten of eieren, maar eet zuivelproducten zoals melk en kaas.
Lacto-ovo-vegetariërs eten geen vlees, maar eten zuivel en eieren.
Ovo-vegetariërs eten geen vlees of melkproducten, maar eet eieren.
Veganisten eten geen vlees, zuivelproducten, eieren, of dierlijke producten helemaal.
Er zijn vele medische en de gezondheid van organisaties die te bevorderen, onderschrijven en ondersteunen van mensen op een pad in de richting van het veranderen van hun levensstijl aan een dieet dat meer plantaardig voedsel bevat. Er is veel informatie op het internet, maar ook door middel van medische zorgverleners en vegetarische organisaties. Talrijke boeken en artikelen zijn gemakkelijk te vinden.
Veel restaurants, supermarkten en supermarkten bieden nu maaltijden en producten aan vegetariërs, waardoor het eenvoudiger om deze gezonde levensstijl te kiezen.
Vergeet niet dat aan het eind van de dag is het uw beslissing. Als u wilt gewoon blijven eten een beetje vlees, tijdens het verkennen van dieper in de vegetarische kant, dan dat doen. Maak je geen zorgen over de 'puristen'. Er is geen wet om te zeggen je kunt niet een beetje vlees, vis of kip langs de weg eten - het is uw leven en uw keuze. Zodra u begint te eten meer vegetarisch eten maar veel mensen vinden ze beginnen aan hun smaak voor vlees verliezen. Het belangrijkste is om het voedsel te genieten en gezonder door dit te doen voelen.
Op een laatste opmerking, overwegen met behulp van alle biologische groenten en fruit, of in ieder geval zo veel als je kunt de bron. Biologische producten maakt echt een groot deel van verschil voor de smaak en textuur, en je hebt de zekerheid van de geest, dat wat je eet is vrij van pesticiden en andere chemicaliën. Meer informatie hierover is te vinden in het volgende artikel, of op onze website.
Veel mensen deze dagen uit te vinden van de vele voordelen voor de gezondheid van een vegetarisch dieet. Daarnaast zijn veel artsen en het voorschrijven en nutritionalists onderschrijven plantaardige maaltijd om de gezondheid te bevorderen, voorkomen en behandelen van bepaalde ziekten, en zelfs om gewicht te verminderen. Er zijn veel producten nu beschikbaar in winkels en supermarkten die de gezondheid verbeteren plant extracts.These bevatten, worden gemengd in yoghurt, spreads en kazen, specifiek lager cholesterolgehalte, de bloeddruk verlagen, verbeteren energie-niveaus en het vergroten van het immuunsysteem. Wie weet wat andere voordelen zijn net om de hoek in plantenextracten.
Hoewel het vegetarisme lijkt misschien een modern idee, in werkelijkheid, heeft zijn voordelen voor de gezondheid al vele jaren bekend in culturen over de hele wereld. India en het Verre Oosten vormen het grootste percentage van vegetariërs in de wereld, zowel voor de gezondheid en spirituele redenen. Een groep van mensen, de Hunza, die wonen in de buurt van de Himalaya's hebben een dieet dat uitsluitend vegetarisch. Leden van hun gemeenschap verluidt leven vaak op meer dan 100 jaar oud.
De American Dietetic Association zegt dat de voordelen van een vegetarisch dieet kan omvatten;
Het cholesterolgehalte te verlagen
Lagere niveaus van verzadigde vetten
Lagere lichaamsvet
Verlaagde hart-en vaatziekten
De bloeddruk verlagen
Lagere incidentie van type-2 diabetes
Lagere gevallen van bepaalde vormen van kanker
Hogere niveaus van belangrijke mineralen en anti-oxidant vitamines
Obesitas is een van de belangrijkste gezondheidsproblemen in de westerse wereld. Het kan worden aangepakt met een vegetarisch dieet, een die overtollige eiwitten en dierlijke vetten consumptie elimineert, en verhoogt vezels in de vorm van fruit, groenten en volle granen. Degenen die consumeren een vegetarisch dieet de neiging om een lagere body mass index (BMI), die aanzienlijk helpt bij de behandeling en het beheer van andere chronische ziekten, zoals hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en diabetes te behouden. Een lagere BMI is een doel van iedereen die hun algemene gezondheid te verbeteren, hetzij door dieet, lichaamsbeweging, of bij voorkeur beide.
Een vraag die vaak gesteld door hen die overwegen een vegetarisch dieet is: "Krijg ik genoeg eiwitten Dit is zeker een terechte vraag, als eiwit is nodig voor de bouw, het onderhoud en de functie van alle lichaamscellen In feite, een gevarieerd en goed?. uitgebalanceerde vegetarische voeding geeft eigenlijk al het eiwit het lichaam nodig heeft, verkregen door het eten van dingen zoals hele granen, bonen, noten en sojaproducten.
In feite, op basis van vlees diëten leveren in de regel een overmaat aan eiwit, dat in feite schadelijk kan zijn. Eiwitrijk niveaus kunnen zetten meer druk op de nieren. Een toonaangevende gerontologisch Journal meldt dat er te veel eiwit kan een persoon tot ongeveer 30% van hun nierfunctie te verliezen tegen de tijd dat ze bij hoge leeftijd kan veroorzaken. Het kan ook leiden tot systemische zuurgraad, die het lichaam probeert te leechen tegen te gaan door calcium uit de botten, wat kan leiden tot osteoporose.
Becoming een vegetariër betekent niet dat je beperkt tot het eten van wortels, vruchten en noten. Er zijn vele soorten vegetariërs die vleesloze diëten te eten in een verscheidenheid van combinaties. Sommige van de meer voorkomende soorten behoren;
Lacto vegetariërs, die geen vlees eten of eieren, maar eet zuivelproducten zoals melk en kaas.
Lacto-ovo-vegetariërs eten geen vlees, maar eten zuivel en eieren.
Ovo-vegetariërs eten geen vlees of melkproducten, maar eet eieren.
Veganisten eten geen vlees, zuivelproducten, eieren, of dierlijke producten helemaal.
Er zijn vele medische en de gezondheid van organisaties die te bevorderen, onderschrijven en ondersteunen van mensen op een pad in de richting van het veranderen van hun levensstijl aan een dieet dat meer plantaardig voedsel bevat. Er is veel informatie op het internet, maar ook door middel van medische zorgverleners en vegetarische organisaties. Talrijke boeken en artikelen zijn gemakkelijk te vinden.
Veel restaurants, supermarkten en supermarkten bieden nu maaltijden en producten aan vegetariërs, waardoor het eenvoudiger om deze gezonde levensstijl te kiezen.
Vergeet niet dat aan het eind van de dag is het uw beslissing. Als u wilt gewoon blijven eten een beetje vlees, tijdens het verkennen van dieper in de vegetarische kant, dan dat doen. Maak je geen zorgen over de 'puristen'. Er is geen wet om te zeggen je kunt niet een beetje vlees, vis of kip langs de weg eten - het is uw leven en uw keuze. Zodra u begint te eten meer vegetarisch eten maar veel mensen vinden ze beginnen aan hun smaak voor vlees verliezen. Het belangrijkste is om het voedsel te genieten en gezonder door dit te doen voelen.
Op een laatste opmerking, overwegen met behulp van alle biologische groenten en fruit, of in ieder geval zo veel als je kunt de bron. Biologische producten maakt echt een groot deel van verschil voor de smaak en textuur, en je hebt de zekerheid van de geest, dat wat je eet is vrij van pesticiden en andere chemicaliën. Meer informatie hierover is te vinden in het volgende artikel, of op onze website.
No comments:
Post a Comment