Pages

Goede voeding voor hoge bloeddruk en hypertensie

In dit artikel zal verstrekken u uitgebreide voedingsadviezen voor Prehypertensive en Hypertensieve bloeddruk. Hier vindt u Diet Tips om de bloeddruk te verlagen.

Dieet voor Hoge bloeddruk en hypertensie, Relatie tussen voeding en Blood Pressure
Als je slechte eetgewoonten dan is het een belangrijke bijdrage aan ongezond hoge bloeddruk niveaus, zelfs op middelbare leeftijd, als de bloeddruk het niveau meestal stijgen als onderdeel van het verouderingsproces. Of u bent antihypertensiva nemen, de noodzaak om voeding verbeteringen aan te brengen (bijvoorbeeld volgen van een gezond dieet met weinig vet) is regelmatig op de top van de lijst een arts van de aanbevelingen te verminderen of te voorkomen het ontstaan ​​van hoge bloeddruk. Voor een overzicht van de beste type van dieet voor hypertensie, laten we eens een korte blik op gevolgen voor de gezondheid van verhoogde bloeddruk.

Gevaren van hypertensie en hoge bloeddruk


In minder ontwikkelde en ontwikkelde landen, een naar schatting 20-40 procent van alle volwassenen last heeft van aanhoudende hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk legt een druk op het hart veroorzaakt atherosclerose (Thickenning van de schepen). Resultaat is schade aan hart, coronaire hartziekten, nierfalen, Strok, Eye schade. Keuze is aan jou, proberen om deze vitale organen te redden door het beheersen van uw BP. Vergeet niet Hypertensie is een stille moordenaar, toont de effecten stil en wanneer u bij ons aan BP weten dat je, tegen die tijd hypertensie vaak van invloed op je vitale organen.

Normale bloeddruk vs Prehypertensive en Hypertensieve

Normale bloeddruk van een gezonde volwassene in rust, is 120 (systolische) meer dan 80 (diastolisch) of minder. Bloeddruk hoger dan 120/80 en 140/90 hieronder zijn op prehypertensive stadium, terwijl een niveau boven 140/90 worden beschouwd als hypertensieve podium. Zowel prehypertensive en hypertensieve patiënten moeten maken dieet, lichaamsbeweging en levensstijl veranderingen te verminderen of te voorkomen het ontstaan ​​van hypertensie en het risico op hart-en vaatziekten te verminderen.

Gewicht verhoogt de bloeddruk

Overgewicht personen worden met een hoge bloeddruk. Gewichtsvermindering vermindert aanzienlijk bloed pressure.People met overgewicht dubbel hun risico op het ontwikkelen van de stoornis. Daarnaast, ongeveer 7 van de 10 obese volwassenen last heeft van hoge bloeddruk. Als je verliest zelfs 10 pond kan produceren merkbare verbeteringen.

Dieetadvisering en tips voor Hoge Bloeddruk


Als u een hoge bloeddruk en overgewicht niet, hier zijn enkele tips om je BP te controleren.

Kies een gezonde en evenwichtige voeding

Wilt u uw bloeddruk te verlagen, moet uw dieet rijk aan fruit, groenten en vetarme zuivelproducten, terwijl de laag in verzadigde en transvetten. Het moet ook laag in cholesterol, veel vezels, calcium, kalium en magnesium, en matig hoog in eiwit. De American Heart Association en de Amerikaanse regering te bevelen de Dietary Approaches to Hypertension (DASH) dieet Stop als een goed dieet gids om de bloeddruk te verlagen.

Het eerste wat is het verminderen van de inname van natrium (zout)

Hoe zout verhoogt de bloeddruk. Eten van te veel zout of natrium-rijk voedsel leidt tot een grotere opname van vocht en veroorzaakt grotere retension van het water in het lichaam, leidt tot het volume overloard en hoge bloeddruk presure. Het legt ook extra druk op de arteriolen (bloedvaten die verwijden / vernauwen om de bloeddruk en de bloedstroom te reguleren). Beide effecten leiden tot een hogere bloeddruk. De Recoomended dagelijkse dosis voor natrium voor de meeste mensen is 2400 mg.

U kunt Verminder de inname van natrium

Hoe kun je verlagen inname van natrium? Eet minder voorgekookt of op andere verwerkte levensmiddelen, en eet meer vers voedsel. Natrium is van nature in verse voedingsmiddelen, zoals granen, fruit, groenten, vlees, noten en melkproducten, maar in veel kleinere hoeveelheden dan in verwerkte voedingsmiddelen (bijv. pakket, flesjes of blikjes voedsel).

Hoog Natrium Foods

Deze voedingsmiddelen hebben doorgaans een hoog zoutgehalte. Om te vermijden dat de RDA overschrijden, ofwel helemaal vermijden, of kies zoutarm rassen.
Sauzen: baking soda, barbecue saus, ketchup, knoflook zout, mosterd, ui zout, sojasaus, steak saus, salade dressing, bakpoeder, mosterd, ui zout, gekruid zouten zoals citroen peper, bouillonblokjes, van vlees, en mononatriumglutamaat .
Gezouten snacks: pinda's, pretzels, varkensvlees rinds.Tortilla chips, corn chips
Soep: instant soepen, Regular soep in blik.
Pickled Eten: Olijven, of zuurkool, haring, augurken, saus,
Vlees: gerookte of gezouten vlees (met natrium-nitriet), zoals bacon, worst, hotdogs, ham, corned beef, vleeswaren en worst, Hogmaws, ribben en darmen,.
Zuivel: De meeste smeerkaas en kaas.
Dranken: club soda, sacharine-smaak soda,
Granen: Instant hot granen, Regular klaar om te eten koude cereals,
Ready-to-Eat: boxed mixen zoals rijst, gegratineerde aardappelen, macaroni en kaas en een paar bevroren diners, pot taarten en pizza. Snel koken rijst, instant noedels,
Vetten: Boter, Fatback en zout varkensvlees.

Controleer Labels van Food Containers:

Kies de voedingsmiddelen die het label zo laag-natrium, een zeer laag natriumgehalte, of zout-vrij. Controleer voedseletiketten voor woorden dat een hoog natriumgehalte inhoud aan te tonen, waaronder:. Natriumnitriet, natrium proprionate, dinatriumfosfaat, en natrium sulfaat, mononatriumglutamaat (MSG), natriumbenzoaat, natrium hydroxide,

Lagere Natrium Eetgewoonten

Voeg geen extra zout bij het koken of het bereiden van maaltijden. Koken met meer kruiden en specerijen.
Heeft u nog geen zout op de tafel tijdens het eten geen zout toe te voegen op salade.
Als je kookt met zout, overschakelen naar chili, gember en citroensap voor de smaak.
Als je eet genezen / gerookt vlees, overschakelen naar verse vleeswaren.
Als je eet kant-en-klaar ontbijtgranen, kies zoutarm graansoorten.
Spoel voor het eten, als je tonijn, zalm, sardines of makreel uit blik in het water te eten.
Als je eet soep, overschakeling naar een lage-natrium of verse soepen.
Als je kookt met volle melk of vet dieet, overschakelen naar een procent of magere karnemelk.
Vergeet niet het nemen van minder zout eten, zal uw BP in de normale grenzen.
In dit artikel zal verstrekken u uitgebreide voedingsadviezen voor Prehypertensive en Hypertensieve bloeddruk. Hier vindt u Diet Tips om de bloeddruk te verlagen.

Dieet voor Hoge bloeddruk en hypertensie, Relatie tussen voeding en Blood Pressure
Als je slechte eetgewoonten dan is het een belangrijke bijdrage aan ongezond hoge bloeddruk niveaus, zelfs op middelbare leeftijd, als de bloeddruk het niveau meestal stijgen als onderdeel van het verouderingsproces. Of u bent antihypertensiva nemen, de noodzaak om voeding verbeteringen aan te brengen (bijvoorbeeld volgen van een gezond dieet met weinig vet) is regelmatig op de top van de lijst een arts van de aanbevelingen te verminderen of te voorkomen het ontstaan ​​van hoge bloeddruk. Voor een overzicht van de beste type van dieet voor hypertensie, laten we eens een korte blik op gevolgen voor de gezondheid van verhoogde bloeddruk.

Gevaren van hypertensie en hoge bloeddruk


In minder ontwikkelde en ontwikkelde landen, een naar schatting 20-40 procent van alle volwassenen last heeft van aanhoudende hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk legt een druk op het hart veroorzaakt atherosclerose (Thickenning van de schepen). Resultaat is schade aan hart, coronaire hartziekten, nierfalen, Strok, Eye schade. Keuze is aan jou, proberen om deze vitale organen te redden door het beheersen van uw BP. Vergeet niet Hypertensie is een stille moordenaar, toont de effecten stil en wanneer u bij ons aan BP weten dat je, tegen die tijd hypertensie vaak van invloed op je vitale organen.

Normale bloeddruk vs Prehypertensive en Hypertensieve

Normale bloeddruk van een gezonde volwassene in rust, is 120 (systolische) meer dan 80 (diastolisch) of minder. Bloeddruk hoger dan 120/80 en 140/90 hieronder zijn op prehypertensive stadium, terwijl een niveau boven 140/90 worden beschouwd als hypertensieve podium. Zowel prehypertensive en hypertensieve patiënten moeten maken dieet, lichaamsbeweging en levensstijl veranderingen te verminderen of te voorkomen het ontstaan ​​van hypertensie en het risico op hart-en vaatziekten te verminderen.

Gewicht verhoogt de bloeddruk

Overgewicht personen worden met een hoge bloeddruk. Gewichtsvermindering vermindert aanzienlijk bloed pressure.People met overgewicht dubbel hun risico op het ontwikkelen van de stoornis. Daarnaast, ongeveer 7 van de 10 obese volwassenen last heeft van hoge bloeddruk. Als je verliest zelfs 10 pond kan produceren merkbare verbeteringen.

Dieetadvisering en tips voor Hoge Bloeddruk


Als u een hoge bloeddruk en overgewicht niet, hier zijn enkele tips om je BP te controleren.

Kies een gezonde en evenwichtige voeding

Wilt u uw bloeddruk te verlagen, moet uw dieet rijk aan fruit, groenten en vetarme zuivelproducten, terwijl de laag in verzadigde en transvetten. Het moet ook laag in cholesterol, veel vezels, calcium, kalium en magnesium, en matig hoog in eiwit. De American Heart Association en de Amerikaanse regering te bevelen de Dietary Approaches to Hypertension (DASH) dieet Stop als een goed dieet gids om de bloeddruk te verlagen.

Het eerste wat is het verminderen van de inname van natrium (zout)

Hoe zout verhoogt de bloeddruk. Eten van te veel zout of natrium-rijk voedsel leidt tot een grotere opname van vocht en veroorzaakt grotere retension van het water in het lichaam, leidt tot het volume overloard en hoge bloeddruk presure. Het legt ook extra druk op de arteriolen (bloedvaten die verwijden / vernauwen om de bloeddruk en de bloedstroom te reguleren). Beide effecten leiden tot een hogere bloeddruk. De Recoomended dagelijkse dosis voor natrium voor de meeste mensen is 2400 mg.

U kunt Verminder de inname van natrium

Hoe kun je verlagen inname van natrium? Eet minder voorgekookt of op andere verwerkte levensmiddelen, en eet meer vers voedsel. Natrium is van nature in verse voedingsmiddelen, zoals granen, fruit, groenten, vlees, noten en melkproducten, maar in veel kleinere hoeveelheden dan in verwerkte voedingsmiddelen (bijv. pakket, flesjes of blikjes voedsel).

Hoog Natrium Foods

Deze voedingsmiddelen hebben doorgaans een hoog zoutgehalte. Om te vermijden dat de RDA overschrijden, ofwel helemaal vermijden, of kies zoutarm rassen.
Sauzen: baking soda, barbecue saus, ketchup, knoflook zout, mosterd, ui zout, sojasaus, steak saus, salade dressing, bakpoeder, mosterd, ui zout, gekruid zouten zoals citroen peper, bouillonblokjes, van vlees, en mononatriumglutamaat .
Gezouten snacks: pinda's, pretzels, varkensvlees rinds.Tortilla chips, corn chips
Soep: instant soepen, Regular soep in blik.
Pickled Eten: Olijven, of zuurkool, haring, augurken, saus,
Vlees: gerookte of gezouten vlees (met natrium-nitriet), zoals bacon, worst, hotdogs, ham, corned beef, vleeswaren en worst, Hogmaws, ribben en darmen,.
Zuivel: De meeste smeerkaas en kaas.
Dranken: club soda, sacharine-smaak soda,
Granen: Instant hot granen, Regular klaar om te eten koude cereals,
Ready-to-Eat: boxed mixen zoals rijst, gegratineerde aardappelen, macaroni en kaas en een paar bevroren diners, pot taarten en pizza. Snel koken rijst, instant noedels,
Vetten: Boter, Fatback en zout varkensvlees.

Controleer Labels van Food Containers:

Kies de voedingsmiddelen die het label zo laag-natrium, een zeer laag natriumgehalte, of zout-vrij. Controleer voedseletiketten voor woorden dat een hoog natriumgehalte inhoud aan te tonen, waaronder:. Natriumnitriet, natrium proprionate, dinatriumfosfaat, en natrium sulfaat, mononatriumglutamaat (MSG), natriumbenzoaat, natrium hydroxide,

Lagere Natrium Eetgewoonten

Voeg geen extra zout bij het koken of het bereiden van maaltijden. Koken met meer kruiden en specerijen.
Heeft u nog geen zout op de tafel tijdens het eten geen zout toe te voegen op salade.
Als je kookt met zout, overschakelen naar chili, gember en citroensap voor de smaak.
Als je eet genezen / gerookt vlees, overschakelen naar verse vleeswaren.
Als je eet kant-en-klaar ontbijtgranen, kies zoutarm graansoorten.
Spoel voor het eten, als je tonijn, zalm, sardines of makreel uit blik in het water te eten.
Als je eet soep, overschakeling naar een lage-natrium of verse soepen.
Als je kookt met volle melk of vet dieet, overschakelen naar een procent of magere karnemelk.
Vergeet niet het nemen van minder zout eten, zal uw BP in de normale grenzen.

No comments:

Post a Comment