Pages

Kanker & salvestrolen

Kanker en salvestrolen:
Salvestrolen kunnen kankercellen er toebrengen zichzelf te vernietigen, maar een volgroeide tumor is een ingewikkeld proces en het zou onverstandig zijn om een reguliere therapie hiervoor op te geven. Want wondermiddelen bestaan er echter niet. Toch zijn wetenschappers geïnteresseerd in salvestrolen die van nature in groenten en fruit zitten. De werkzaamheid van salvestrolen werd in vitro aangetoond op tumorcellen. Salvestrolen kunnen voorkomen dat precancereuse cellen (cellen met aanleg voor kanker) definitief op hol slaan en dat kankercellen tot een tumor uitgroeien. In menselijke kankercellen komt een enzym CYP1B1 voor en in mindere mate, in bloedvaten daaromheen, terwijl men dit enzym in gezonde cellen niet aantreft. Het gen voor de aanmaak van dat enzym is wel aanwezig in gezonde cellen, maar wordt slechts geactiveerd als cellen ontaarden. Bij een gezond mens ontsporen dagelijks cellen, die in een goed functionerend organisme zichzelf uitschakelen.

Kanker bestrijden met salvestrolen:
Salvestrolen (meer info) helpen bij het goed functioneren van de cellen, maar door selectie en veredeling van planten (zoals groenten en fruit), door raffinage en bewerking na oogst gaat een groot deel van de salvestrolen verloren. Salvestrolen geven groenten en fruit een bittere en/of scherpe smaak. De meeste mensen hebben doorgaans liever zoet fruit. Daarenboven werken chemische bestrijdingsmiddelen uiteindelijk kanker in de hand. Hierbij kunnen voedingssupplementen met een sterke concentratie salvestrolen helpen.
Ga naar product

Belangrijke bronnen van salvestrolen:
  • Groene groenten, kool, artisjok, asperge, avocado, wortels, selder, komkommer, spinazie, pepers, courgette, pompoen, aubergine, rucola, waterkers, gekiemde sojabonen
  • Rode vruchten, bessen, aardbei, framboos, moerbei, appel, peer, pruim, druif, vijg, mandarijn, sinaasappel, meloen, ananas, mango, olijf
  • Peterselie, salie, tijm, rozemarijn, basilicum, munt, paardebloem, rooibos, weegbree, rozebottel, mariadistel, meidoorn(bes), kamille, agrimonie, ijzerhard
Door selectie en veredeling van planten (zoals groenten en fruit), door raffinage en bewerking na oogst gaat een groot deel van de salvestrolen verloren. Daarenboven verdragen salvestrolen wel enige hitte, maar gaan in kookwater verloren, daarom kan men groenten best stomen of roerbakken.
 Help kankerpatiënten


Wat je moet weten over borstkanker
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kanker en salvestrolen:
Salvestrolen kunnen kankercellen er toebrengen zichzelf te vernietigen, maar een volgroeide tumor is een ingewikkeld proces en het zou onverstandig zijn om een reguliere therapie hiervoor op te geven. Want wondermiddelen bestaan er echter niet. Toch zijn wetenschappers geïnteresseerd in salvestrolen die van nature in groenten en fruit zitten. De werkzaamheid van salvestrolen werd in vitro aangetoond op tumorcellen. Salvestrolen kunnen voorkomen dat precancereuse cellen (cellen met aanleg voor kanker) definitief op hol slaan en dat kankercellen tot een tumor uitgroeien. In menselijke kankercellen komt een enzym CYP1B1 voor en in mindere mate, in bloedvaten daaromheen, terwijl men dit enzym in gezonde cellen niet aantreft. Het gen voor de aanmaak van dat enzym is wel aanwezig in gezonde cellen, maar wordt slechts geactiveerd als cellen ontaarden. Bij een gezond mens ontsporen dagelijks cellen, die in een goed functionerend organisme zichzelf uitschakelen.

Kanker bestrijden met salvestrolen:
Salvestrolen (meer info) helpen bij het goed functioneren van de cellen, maar door selectie en veredeling van planten (zoals groenten en fruit), door raffinage en bewerking na oogst gaat een groot deel van de salvestrolen verloren. Salvestrolen geven groenten en fruit een bittere en/of scherpe smaak. De meeste mensen hebben doorgaans liever zoet fruit. Daarenboven werken chemische bestrijdingsmiddelen uiteindelijk kanker in de hand. Hierbij kunnen voedingssupplementen met een sterke concentratie salvestrolen helpen.
Ga naar product

Belangrijke bronnen van salvestrolen:
  • Groene groenten, kool, artisjok, asperge, avocado, wortels, selder, komkommer, spinazie, pepers, courgette, pompoen, aubergine, rucola, waterkers, gekiemde sojabonen
  • Rode vruchten, bessen, aardbei, framboos, moerbei, appel, peer, pruim, druif, vijg, mandarijn, sinaasappel, meloen, ananas, mango, olijf
  • Peterselie, salie, tijm, rozemarijn, basilicum, munt, paardebloem, rooibos, weegbree, rozebottel, mariadistel, meidoorn(bes), kamille, agrimonie, ijzerhard
Door selectie en veredeling van planten (zoals groenten en fruit), door raffinage en bewerking na oogst gaat een groot deel van de salvestrolen verloren. Daarenboven verdragen salvestrolen wel enige hitte, maar gaan in kookwater verloren, daarom kan men groenten best stomen of roerbakken.
 Help kankerpatiënten


Wat je moet weten over borstkanker
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

No comments:

Post a Comment