Aardbeien:
Is een goede bron van vitamine C, rijk aan ellagiczuur (deze stof neutraliseert kankerverwekkende stoffen voor ze het DNA van onze cellen kunnen aanvallen)
Wortelen:
Mensen die regelmatig wortelen eten, lopen minder kans op longkanker, maagkanker en blaaskanker. Wortelen bevatten 2 soorten carotenen die het immuunsysteem gezond houden
Tomaten:
Bevatten lypoceen, de stof die de tomaat rood kleurt. Het is bewezen dat lypoceen beschermend werkt tegen prostaatkanker en mogelijk ook andere kankervormen. Lypoceen wordt het best opgenomen in combinatie met vet, zoals met olijfolie
Blauwe bessen:
Bosbessen bevatten van alle fruitsoorten het meeste antioxidanten. Bosbessen bevatten pterostilbeen, dat beschermt tegen kanker en cholesterol verlaagt
Broccoli:
Bevat heel veel fytochemicaliën, deze halen kankerverwekkende stoffen uit onze cellen voor die erin slagen zich te vermenigvuldigen. Vooral kanker in het spijsverteringssysteem
Braziliaanse noten:
Paranoten bevatten veel selenium, dit mineraal activeert een enzym in ons lichaam dat beschermt tegen kankercellen
Rode en oranje pepers:
Zit heel veel vitamine C in en bevatten ook veel antioxidanten
Ajuin:
Uien bevatten zeer krachtige antioxidanten die risico op kanker verminderen
Look:
Look beschermt specifiek tegen celbeschadiging
Eten tegen kanker
Wat kunnen we doen om kanker te voorkomen en te genezen? Zijn we zelf bij machte om ons tegen deze slopende ziekte te verweren. Het antwoord is: ja! In dit rijk ge´llustreerde boek tonen twee prominente artsen en onderzoekers op het gebied van kanker aan dat onze eetgewoonten een cruciale rol spelen in het voorkomen en bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. Dat een gezonde voeding van belang is om in goede conditie te blijven, horen we vaak genoeg. Eten tegen kanker gaat echter veel verder. Dit boek: is gebaseerd op gloednieuwe wetenschappelijke feiten over kanker en voeding. maakt duidelijk dat geneeskrachtige voedingsmiddelen als kool, knoflook, frambozen, bessen en andere soorten fruit, groene thee, kruiden en chocolade de vorming van tumoren in ons lichaam kunnen voorkomen. levert nieuwe onomstotelijk bewijs dat de vorming van bloedvaten in tumoren (tumorale angiogenese), waardoor de kankercellen worden gevoed, kan worden afgeremd door een aangepast dieet. laat zien dat eten een bewuste bezigheid is. Dankzij de heldere voedingsadviezen kunnen we de statistieken nu in ons voordeel wijzigen.
Is een goede bron van vitamine C, rijk aan ellagiczuur (deze stof neutraliseert kankerverwekkende stoffen voor ze het DNA van onze cellen kunnen aanvallen)
Wortelen:
Mensen die regelmatig wortelen eten, lopen minder kans op longkanker, maagkanker en blaaskanker. Wortelen bevatten 2 soorten carotenen die het immuunsysteem gezond houden
Tomaten:
Bevatten lypoceen, de stof die de tomaat rood kleurt. Het is bewezen dat lypoceen beschermend werkt tegen prostaatkanker en mogelijk ook andere kankervormen. Lypoceen wordt het best opgenomen in combinatie met vet, zoals met olijfolie
Blauwe bessen:
Bosbessen bevatten van alle fruitsoorten het meeste antioxidanten. Bosbessen bevatten pterostilbeen, dat beschermt tegen kanker en cholesterol verlaagt
Broccoli:
Bevat heel veel fytochemicaliën, deze halen kankerverwekkende stoffen uit onze cellen voor die erin slagen zich te vermenigvuldigen. Vooral kanker in het spijsverteringssysteem
Braziliaanse noten:
Paranoten bevatten veel selenium, dit mineraal activeert een enzym in ons lichaam dat beschermt tegen kankercellen
Rode en oranje pepers:
Zit heel veel vitamine C in en bevatten ook veel antioxidanten
Ajuin:
Uien bevatten zeer krachtige antioxidanten die risico op kanker verminderen
Look:
Look beschermt specifiek tegen celbeschadiging
Eten tegen kanker
Wat kunnen we doen om kanker te voorkomen en te genezen? Zijn we zelf bij machte om ons tegen deze slopende ziekte te verweren. Het antwoord is: ja! In dit rijk ge´llustreerde boek tonen twee prominente artsen en onderzoekers op het gebied van kanker aan dat onze eetgewoonten een cruciale rol spelen in het voorkomen en bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. Dat een gezonde voeding van belang is om in goede conditie te blijven, horen we vaak genoeg. Eten tegen kanker gaat echter veel verder. Dit boek: is gebaseerd op gloednieuwe wetenschappelijke feiten over kanker en voeding. maakt duidelijk dat geneeskrachtige voedingsmiddelen als kool, knoflook, frambozen, bessen en andere soorten fruit, groene thee, kruiden en chocolade de vorming van tumoren in ons lichaam kunnen voorkomen. levert nieuwe onomstotelijk bewijs dat de vorming van bloedvaten in tumoren (tumorale angiogenese), waardoor de kankercellen worden gevoed, kan worden afgeremd door een aangepast dieet. laat zien dat eten een bewuste bezigheid is. Dankzij de heldere voedingsadviezen kunnen we de statistieken nu in ons voordeel wijzigen.
Is een goede bron van vitamine C, rijk aan ellagiczuur (deze stof neutraliseert kankerverwekkende stoffen voor ze het DNA van onze cellen kunnen aanvallen)
Wortelen:
Mensen die regelmatig wortelen eten, lopen minder kans op longkanker, maagkanker en blaaskanker. Wortelen bevatten 2 soorten carotenen die het immuunsysteem gezond houden
Tomaten:
Bevatten lypoceen, de stof die de tomaat rood kleurt. Het is bewezen dat lypoceen beschermend werkt tegen prostaatkanker en mogelijk ook andere kankervormen. Lypoceen wordt het best opgenomen in combinatie met vet, zoals met olijfolie
Blauwe bessen:
Bosbessen bevatten van alle fruitsoorten het meeste antioxidanten. Bosbessen bevatten pterostilbeen, dat beschermt tegen kanker en cholesterol verlaagt
Broccoli:
Bevat heel veel fytochemicaliën, deze halen kankerverwekkende stoffen uit onze cellen voor die erin slagen zich te vermenigvuldigen. Vooral kanker in het spijsverteringssysteem
Braziliaanse noten:
Paranoten bevatten veel selenium, dit mineraal activeert een enzym in ons lichaam dat beschermt tegen kankercellen
Rode en oranje pepers:
Zit heel veel vitamine C in en bevatten ook veel antioxidanten
Ajuin:
Uien bevatten zeer krachtige antioxidanten die risico op kanker verminderen
Look:
Look beschermt specifiek tegen celbeschadiging
Eten tegen kanker
Wat kunnen we doen om kanker te voorkomen en te genezen? Zijn we zelf bij machte om ons tegen deze slopende ziekte te verweren. Het antwoord is: ja! In dit rijk ge´llustreerde boek tonen twee prominente artsen en onderzoekers op het gebied van kanker aan dat onze eetgewoonten een cruciale rol spelen in het voorkomen en bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. Dat een gezonde voeding van belang is om in goede conditie te blijven, horen we vaak genoeg. Eten tegen kanker gaat echter veel verder. Dit boek: is gebaseerd op gloednieuwe wetenschappelijke feiten over kanker en voeding. maakt duidelijk dat geneeskrachtige voedingsmiddelen als kool, knoflook, frambozen, bessen en andere soorten fruit, groene thee, kruiden en chocolade de vorming van tumoren in ons lichaam kunnen voorkomen. levert nieuwe onomstotelijk bewijs dat de vorming van bloedvaten in tumoren (tumorale angiogenese), waardoor de kankercellen worden gevoed, kan worden afgeremd door een aangepast dieet. laat zien dat eten een bewuste bezigheid is. Dankzij de heldere voedingsadviezen kunnen we de statistieken nu in ons voordeel wijzigen.
No comments:
Post a Comment