Pages

Sommige fruit en groenten werken kankerverjagend

Aardbeien:
Is een goede bron van vitamine C, rijk aan ellagiczuur (deze stof neutraliseert kankerverwekkende stoffen voor ze het DNA van onze cellen kunnen aanvallen)





Wortelen:
Mensen die regelmatig wortelen eten, lopen minder kans op longkanker, maagkanker en blaaskanker. Wortelen bevatten 2 soorten carotenen die het immuunsysteem gezond houden











Tomaten:
Bevatten lypoceen, de stof die de tomaat rood kleurt. Het is bewezen dat lypoceen beschermend werkt tegen prostaatkanker en mogelijk ook andere kankervormen. Lypoceen wordt het best opgenomen in combinatie met vet, zoals met olijfolie




Blauwe bessen:
Bosbessen bevatten van alle fruitsoorten het meeste antioxidanten. Bosbessen bevatten pterostilbeen, dat beschermt tegen kanker en cholesterol verlaagt



Broccoli:
Bevat heel veel fytochemicaliën, deze halen kankerverwekkende stoffen uit onze cellen voor die erin slagen zich te vermenigvuldigen. Vooral kanker in het spijsverteringssysteem






Braziliaanse noten:
Paranoten bevatten veel selenium, dit mineraal activeert een enzym in ons lichaam dat beschermt tegen kankercellen




Rode en oranje pepers:
Zit heel veel vitamine C in en bevatten ook veel antioxidanten




Ajuin:
Uien bevatten zeer krachtige antioxidanten die risico op kanker verminderen





Look:
Look beschermt specifiek tegen celbeschadiging






Eten tegen kanker

Wat kunnen we doen om kanker te voorkomen en te genezen? Zijn we zelf bij machte om ons tegen deze slopende ziekte te verweren. Het antwoord is: ja! In dit rijk ge´llustreerde boek tonen twee prominente artsen en onderzoekers op het gebied van kanker aan dat onze eetgewoonten een cruciale rol spelen in het voorkomen en bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. Dat een gezonde voeding van belang is om in goede conditie te blijven, horen we vaak genoeg. Eten tegen kanker gaat echter veel verder. Dit boek: is gebaseerd op gloednieuwe wetenschappelijke feiten over kanker en voeding. maakt duidelijk dat geneeskrachtige voedingsmiddelen als kool, knoflook, frambozen, bessen en andere soorten fruit, groene thee, kruiden en chocolade de vorming van tumoren in ons lichaam kunnen voorkomen. levert nieuwe onomstotelijk bewijs dat de vorming van bloedvaten in tumoren (tumorale angiogenese), waardoor de kankercellen worden gevoed, kan worden afgeremd door een aangepast dieet. laat zien dat eten een bewuste bezigheid is. Dankzij de heldere voedingsadviezen kunnen we de statistieken nu in ons voordeel wijzigen.
Aardbeien:
Is een goede bron van vitamine C, rijk aan ellagiczuur (deze stof neutraliseert kankerverwekkende stoffen voor ze het DNA van onze cellen kunnen aanvallen)





Wortelen:
Mensen die regelmatig wortelen eten, lopen minder kans op longkanker, maagkanker en blaaskanker. Wortelen bevatten 2 soorten carotenen die het immuunsysteem gezond houden











Tomaten:
Bevatten lypoceen, de stof die de tomaat rood kleurt. Het is bewezen dat lypoceen beschermend werkt tegen prostaatkanker en mogelijk ook andere kankervormen. Lypoceen wordt het best opgenomen in combinatie met vet, zoals met olijfolie




Blauwe bessen:
Bosbessen bevatten van alle fruitsoorten het meeste antioxidanten. Bosbessen bevatten pterostilbeen, dat beschermt tegen kanker en cholesterol verlaagt



Broccoli:
Bevat heel veel fytochemicaliën, deze halen kankerverwekkende stoffen uit onze cellen voor die erin slagen zich te vermenigvuldigen. Vooral kanker in het spijsverteringssysteem






Braziliaanse noten:
Paranoten bevatten veel selenium, dit mineraal activeert een enzym in ons lichaam dat beschermt tegen kankercellen




Rode en oranje pepers:
Zit heel veel vitamine C in en bevatten ook veel antioxidanten




Ajuin:
Uien bevatten zeer krachtige antioxidanten die risico op kanker verminderen





Look:
Look beschermt specifiek tegen celbeschadiging






Eten tegen kanker

Wat kunnen we doen om kanker te voorkomen en te genezen? Zijn we zelf bij machte om ons tegen deze slopende ziekte te verweren. Het antwoord is: ja! In dit rijk ge´llustreerde boek tonen twee prominente artsen en onderzoekers op het gebied van kanker aan dat onze eetgewoonten een cruciale rol spelen in het voorkomen en bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. Dat een gezonde voeding van belang is om in goede conditie te blijven, horen we vaak genoeg. Eten tegen kanker gaat echter veel verder. Dit boek: is gebaseerd op gloednieuwe wetenschappelijke feiten over kanker en voeding. maakt duidelijk dat geneeskrachtige voedingsmiddelen als kool, knoflook, frambozen, bessen en andere soorten fruit, groene thee, kruiden en chocolade de vorming van tumoren in ons lichaam kunnen voorkomen. levert nieuwe onomstotelijk bewijs dat de vorming van bloedvaten in tumoren (tumorale angiogenese), waardoor de kankercellen worden gevoed, kan worden afgeremd door een aangepast dieet. laat zien dat eten een bewuste bezigheid is. Dankzij de heldere voedingsadviezen kunnen we de statistieken nu in ons voordeel wijzigen.

No comments:

Post a Comment