Pages

calorie definitie en gewichtsverlies



Het eten calorie wordt soms geactiveerd als Calorie om het te onderscheiden van de chemie calorie, maar wordt dit kapitalisatie zelden waargenomen in de praktijk.

Het Voedingscentrum Calorie

Voedingsdeskundigen meten van de energie-inhoud van voedsel in "calorieën" (soms gekapitaliseerd en afgekort als Cal of soms C, of ​​afgekort kcal alsof kleine calorieën werden gebruikt), waarbij elk voedsel calorie vertegenwoordigt 4.186 joules. Dit komt overeen met 1000 van de calorieën die in de chemie, en dus het eten Calorie worden genoemd kilocalorie als kleine calorieën werden gebruikt. Echter, in de chemie calorieën zijn gedeprecieerd als een wetenschappelijke eenheid van de maatregel ten behoeve van joules, en dus in de gemeenschappelijke moderne gebruik van het woord "calorie" verwijst meestal naar een voeding calorie.

Deze situatie biedt twee mogelijkheden over de hoeveelheid calorieën in voedsel dat er heel anders maar precies dezelfde hoeveelheid energie uit te drukken. Men kan zeggen dat vet in de voeding heeft negen kilocalorieën (kcal) per gram, terwijl eiwitten en koolhydraten hebben vier kcal per gram, of, kan men zeggen dat vet heeft negen calorieën per gram, terwijl koolhydraten en eiwitten hebben vier calorieën per gram.

De hoeveelheid voedsel energie in een bepaald levensmiddel wordt gemeten door het voedsel volledig branden in een bom calorimeter, een methode die bekend staat als directe calorimetrie. Diëtisten raden het tellen van calorieën om overgewicht te voorkomen. De regering van het Verenigd Koninkrijk raadt de consumptie van niet meer dan 2000 calorieën (2000 kcal) door vrouwen elke dag en 2.500 calorieën (2500 kcal) door mannen elke dag.

De fysica en chemie calorie

In natuur-of scheikunde, een calorie (cal afgekort) is een eenheid van energie die de hoeveelheid warmte nodig om de temperatuur van een gram water verhogen met 1 graad Celsius, bij een druk van 1 atm gelijken. Deze hoeveelheid warmte enigszins afhankelijk van de begintemperatuur van het water, waardoor verschillende eenheden delen de naam "calorie" maar met enigszins verschillende energiewaarden:

* De 15 ° C calorie,
* De 4 ° C calorie, da
* Het gemiddelde 0 ° C tot 100 ° C calorie,
* De internationale Steam Table calorie,
* De thermochemische calorie,

De kleine variaties in deze eenheden kunnen worden gezien als je ze converteren naar joules. Bijvoorbeeld, een 15 ° C calorie is de hoeveelheid warmte die nodig is om de temperatuur van 1 gram water te verhogen van 14,5 ° C tot 15,5 ° C. Dit is ongeveer gelijk aan 4,1855 J of 3,968 x 10-3 Btu. De Internationale Steam Table calorie is ongeveer gelijk aan 4,1868 J en de thermochemische calorie 4,184 J.
Van deze verschillende eenheden, is wat meestal bedoeld met calorieën in cntemporary Engels tekst is het 15 ° C calorie.

De voedingswaarde Calorie vertegenwoordigt 1.000 van deze 15 ° C calorieën. Aangezien dit een bron van verwarring en fouten kunnen zijn, zijn deze eenheden nu verouderd. De Internationale Stelsel van Eenheden (SI) eenheid voor warmte (en voor alle andere vormen van energie) is de joule (J), terwijl de (verouderde) CGS (centimetergram tweede systeem van eenheden) systeem maakt gebruik van de ERG (energie-eenheid en mechanische werkzaamheden in het centimeter-gram-seconde-systeem) - Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Voordat beginnen met afvallen en het tellen van calorieën moet je eerst berekenen het aantal calorieën die je lichaam nodig elke dag, omdat dit bedrag verandert van persoon tot persoon, afhankelijk van geslacht, leeftijd, gewicht, spier-inhoud of hoogte. Gemiddelden liggen rond 2000 calorieën voor vrouwen en 2500 voor mannen. Een gemakkelijke, maar niet zo nauwkeurige berekening is dat voor elke 500 minder dan je normale hoeveelheid calorieën gegeten elke dag zul je verliezen tot £ 1 (453,6 g) per week.

Het tellen van calorieën moeten worden opgenomen als onderdeel van uw dieet, want als je het beste om te weten hoeveel calorieën je eten heeft, en zo ervoor te zorgen dat de hoeveelheid verbrande calorieën per dag is meer dan het bedrag opgeslagen verlies gewicht. Alle voedingsdeskundigen het erover eens dat een gezond vetarm dieet zonder het tellen van calorieën niet kon bestaan, dus neem de tijd en dat probleem met verschillende calorie calculators lossen.

Door te weten de hele tijd de hoeveelheid verbruikte calorieën je kunt bepalen hoeveel je kunt eten en hoe het zal invloed hebben op uw lichaam. Bij het dieet en het tellen van de calorieën die je kunt bijna alles eten, zolang je niet hoger zijn dan het aantal verbrande calorieën per dag.

Als je minder calorieën eet, wordt je lichaam gedwongen om het opgeslagen vet te maken van het tekort in uw calorieën tellen consumeren. Advies voedingsdeskundige is dat je psychische oefeningen met gezond eten moet combineren om een ​​aantal calorie tekort creëren.



Het eten calorie wordt soms geactiveerd als Calorie om het te onderscheiden van de chemie calorie, maar wordt dit kapitalisatie zelden waargenomen in de praktijk.

Het Voedingscentrum Calorie

Voedingsdeskundigen meten van de energie-inhoud van voedsel in "calorieën" (soms gekapitaliseerd en afgekort als Cal of soms C, of ​​afgekort kcal alsof kleine calorieën werden gebruikt), waarbij elk voedsel calorie vertegenwoordigt 4.186 joules. Dit komt overeen met 1000 van de calorieën die in de chemie, en dus het eten Calorie worden genoemd kilocalorie als kleine calorieën werden gebruikt. Echter, in de chemie calorieën zijn gedeprecieerd als een wetenschappelijke eenheid van de maatregel ten behoeve van joules, en dus in de gemeenschappelijke moderne gebruik van het woord "calorie" verwijst meestal naar een voeding calorie.

Deze situatie biedt twee mogelijkheden over de hoeveelheid calorieën in voedsel dat er heel anders maar precies dezelfde hoeveelheid energie uit te drukken. Men kan zeggen dat vet in de voeding heeft negen kilocalorieën (kcal) per gram, terwijl eiwitten en koolhydraten hebben vier kcal per gram, of, kan men zeggen dat vet heeft negen calorieën per gram, terwijl koolhydraten en eiwitten hebben vier calorieën per gram.

De hoeveelheid voedsel energie in een bepaald levensmiddel wordt gemeten door het voedsel volledig branden in een bom calorimeter, een methode die bekend staat als directe calorimetrie. Diëtisten raden het tellen van calorieën om overgewicht te voorkomen. De regering van het Verenigd Koninkrijk raadt de consumptie van niet meer dan 2000 calorieën (2000 kcal) door vrouwen elke dag en 2.500 calorieën (2500 kcal) door mannen elke dag.

De fysica en chemie calorie

In natuur-of scheikunde, een calorie (cal afgekort) is een eenheid van energie die de hoeveelheid warmte nodig om de temperatuur van een gram water verhogen met 1 graad Celsius, bij een druk van 1 atm gelijken. Deze hoeveelheid warmte enigszins afhankelijk van de begintemperatuur van het water, waardoor verschillende eenheden delen de naam "calorie" maar met enigszins verschillende energiewaarden:

* De 15 ° C calorie,
* De 4 ° C calorie, da
* Het gemiddelde 0 ° C tot 100 ° C calorie,
* De internationale Steam Table calorie,
* De thermochemische calorie,

De kleine variaties in deze eenheden kunnen worden gezien als je ze converteren naar joules. Bijvoorbeeld, een 15 ° C calorie is de hoeveelheid warmte die nodig is om de temperatuur van 1 gram water te verhogen van 14,5 ° C tot 15,5 ° C. Dit is ongeveer gelijk aan 4,1855 J of 3,968 x 10-3 Btu. De Internationale Steam Table calorie is ongeveer gelijk aan 4,1868 J en de thermochemische calorie 4,184 J.
Van deze verschillende eenheden, is wat meestal bedoeld met calorieën in cntemporary Engels tekst is het 15 ° C calorie.

De voedingswaarde Calorie vertegenwoordigt 1.000 van deze 15 ° C calorieën. Aangezien dit een bron van verwarring en fouten kunnen zijn, zijn deze eenheden nu verouderd. De Internationale Stelsel van Eenheden (SI) eenheid voor warmte (en voor alle andere vormen van energie) is de joule (J), terwijl de (verouderde) CGS (centimetergram tweede systeem van eenheden) systeem maakt gebruik van de ERG (energie-eenheid en mechanische werkzaamheden in het centimeter-gram-seconde-systeem) - Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Voordat beginnen met afvallen en het tellen van calorieën moet je eerst berekenen het aantal calorieën die je lichaam nodig elke dag, omdat dit bedrag verandert van persoon tot persoon, afhankelijk van geslacht, leeftijd, gewicht, spier-inhoud of hoogte. Gemiddelden liggen rond 2000 calorieën voor vrouwen en 2500 voor mannen. Een gemakkelijke, maar niet zo nauwkeurige berekening is dat voor elke 500 minder dan je normale hoeveelheid calorieën gegeten elke dag zul je verliezen tot £ 1 (453,6 g) per week.

Het tellen van calorieën moeten worden opgenomen als onderdeel van uw dieet, want als je het beste om te weten hoeveel calorieën je eten heeft, en zo ervoor te zorgen dat de hoeveelheid verbrande calorieën per dag is meer dan het bedrag opgeslagen verlies gewicht. Alle voedingsdeskundigen het erover eens dat een gezond vetarm dieet zonder het tellen van calorieën niet kon bestaan, dus neem de tijd en dat probleem met verschillende calorie calculators lossen.

Door te weten de hele tijd de hoeveelheid verbruikte calorieën je kunt bepalen hoeveel je kunt eten en hoe het zal invloed hebben op uw lichaam. Bij het dieet en het tellen van de calorieën die je kunt bijna alles eten, zolang je niet hoger zijn dan het aantal verbrande calorieën per dag.

Als je minder calorieën eet, wordt je lichaam gedwongen om het opgeslagen vet te maken van het tekort in uw calorieën tellen consumeren. Advies voedingsdeskundige is dat je psychische oefeningen met gezond eten moet combineren om een ​​aantal calorie tekort creëren.

No comments:

Post a Comment