Ystäväni tarjosi meille kerran mahtavan väristä ja suolaista bostonkakkua. Kakun väri oli suorastaan uskomattoman naurettava ja takuulla purkista! Reseptiä udellessani selvisi, että väri on silkkaa luonnonväriä: punajuurta. Taikina oli punajuuriraasteella höystettyä sämpylätaikinaa ja sisällä oli suolahullun makuun täydellisiä fetasattumia. Pitihän sitäkin kokeilla. Taikina kohosi kunnolla kulhossa, mutta rullattuani levyn ja pilkottuani rullan ja saatuani siitä bostonin näköistä unohdin kohottaa sen uudelleen ennen uuniin laittoa. Oli vähän lässähtänyt versio, mutta ulkonäöstä huolimatta tuli maukasta. Tein samasta taikinasta myös sämpylöitä, ilman fetaa. Ohje löytyy täältä.
Ystäväni tarjosi meille kerran mahtavan väristä ja suolaista bostonkakkua. Kakun väri oli suorastaan uskomattoman naurettava ja takuulla purkista! Reseptiä udellessani selvisi, että väri on silkkaa luonnonväriä: punajuurta. Taikina oli punajuuriraasteella höystettyä sämpylätaikinaa ja sisällä oli suolahullun makuun täydellisiä fetasattumia. Pitihän sitäkin kokeilla. Taikina kohosi kunnolla kulhossa, mutta rullattuani levyn ja pilkottuani rullan ja saatuani siitä bostonin näköistä unohdin kohottaa sen uudelleen ennen uuniin laittoa. Oli vähän lässähtänyt versio, mutta ulkonäöstä huolimatta tuli maukasta. Tein samasta taikinasta myös sämpylöitä, ilman fetaa. Ohje löytyy täältä.
No comments:
Post a Comment