Pages

Hoe te herkennen en behandelen Canine Huidallergie

Het identificeren van de bron en de beste behandeling voor honden huid allergie is een veel voorkomend probleem dat vereist vaak meerdere reizen naar de dierenarts. Het is de meest voorkomende oorzaak van huidaandoeningen bij honden. De meest gediagnosticeerde vormen van de huid allergieën bij honden omvat vlooienallergie, milieu-of seizoensgebonden allergie (atopie of hooikoorts) en de hond voedselallergieën. Symptomen voor alle soorten van de hond huidallergieën zoals haaruitval, secundaire infecties van de huid en jeuk zijn vergelijkbaar, maar elk type huid allergie heeft unieke kenmerken en presentaties die kunnen helpen een eigenaar een type te onderscheiden van een ander, zoals hieronder beschreven. De symptomen kunnen ook worden verward met andere honden huidaandoeningen zoals ringworm, schurft en immuun-gemedieerde huidziekte. Behandeling van een hond met een huidallergie is gebaseerd op de onderliggende oorzaak van het probleem.

De drie meest voorkomende oorzaken van honden huid allergie zijn hond vlooien allergie, een milieu-allergie, zoals pollen of schimmels (de zogenaamde honden atopie), en de hond voedselallergie. 
Een onderzoek moet beginnen met het elimineren van deze gemeenschappelijke oorzaken voordat u naar andere mogelijke redenen voor een hond huidaandoening. 

honden huidallergie
Canine Huidallergie Reactie op hondenvoer 
Bron: Dr Candace Sousa, DABVP, DACVD 
Senior Specialist Veterinaire, Veterinary Specialist Team 
Pfizer Animal Health, Washington State University
Waar uw hond heeft een allergische reactie kan een aanwijzing over de oorzaak te zijn. Als de allergie is bij de mond en je had net een nieuwe gekocht plastic hondschotel bijvoorbeeld, kan dit de oorzaak zijn.Roodheid rond een vlooienband kan worden veroorzaakt door de kraag zelf.
Veel chemische producten kunnen veroorzaken bij uw hond een allergische reactie hebben. Dit gebeurt meestal in gebieden die niet worden gedekt door haar. Veelvoorkomende oorzaken zijn zeep, shampoo, wol, leer, plastic / rubber hond gerechten, insecticide, verf, tapijt, hout conserveermiddel, neomycine (veel huid geneesmiddelen).
Onmiddellijk met uw hond naar een dierenarts of Emergency Center als uw hond het gezicht is gezwollen of ziet er gezwollen. Dit kan een teken zijn van een ernstige allergische reactie die onmiddellijke behandeling moet zijn

Canine Huidallergie als gevolg van vlooien (hond overgevoeligheid voor vlooienbeten)

Hond vlooien allergieën zijn de meest voorkomende vorm van honden huidallergie. Deze voorwaarde is verwarrend voor hondenbezitters, omdat het een het hele jaar door probleem dat veel eigenaren geloven seizoensgebonden is. Voor alle duidelijkheid, het probleem is erger tijdens de late zomer en herfst.
Vlooien niet sterven in de winter en kunnen niet gezien worden door de eigenaar van de hond (ze zijn goed in het verbergen). Een klein aantal vlooien kan resulteren in een hond vlooien veroorzaakte allergische huid probleem.
Canine Flea Allergy Huid Symptomen:
Symptomen van honden huidallergie tegen vlooien is inclusief jeuk in de eerste plaats boven de staartbasis en op de achterkant van de dijen, maar is van invloed op het hele lichaam. Honden zullen kauwen op de jeukende gebieden, waardoor haaruitval, rode huid en irritatie van de huid. Het kauwen zijn, kunnen bacteriën, wat zal resulteren in een huidinfectie. Flea bit overgevoeligheid meestal niet van invloed op een honden gezicht of de voorzijde van het lichaam.
Canine Flea Allergy Treatment
Om hond vlooien allergie te behandelen, eerst met een product om de vlooien te doden op de hond, zoals een   plantaardige antivlooienmiddel. Volg deze door een product gemaakt voor hond vlooien bescherming aanbevolen door uw dierenarts, zoals  Frontline.

Canine Atopie - Milieu-Dog Skin Allergie en honden met allergieën die Seizoensgebonden (Canine atopische dermatitis)

Ongeveer 1 op de 10 honden krijgen een soort van hond huidallergie (ook calledAtopy) van stoffen in de lucht. Allergieën hebben de neiging om te verschijnen gedurende bepaalde tijden van het jaar waarin specifieke soorten allergenen zoals pollen, ambrosia en schimmels aanwezig zijn.
  • Weed Pollen - late zomer en herfst
  • Boompollen - maart en april
  • Graspollen - mei, juni, juli
Sommige rassen hebben een hogere incidentie van honden atopie inclusief:
  • Bichon Frise
  • Engels Bulldogs
  • Shar-Pei
  • White Highland, Cairn, Schots, Boston, Sealyham, Wire-haired fox terriers
hond met huidallergieën 1

  • Bull Terrier Hond met Huidallergieën op Paw (atopische dermatitis)
    Bron: Dr Candace Sousa, DABVP, DACVD 
    Senior Specialist Veterinaire, Veterinary Specialist Team 
    Pfizer Animal Health, Washington State University
  • Lhasa Apso's
  • Cocker Spaniels
  • Duitse Herders
Honden met Allergieën Seizoensgebonden Symptomen:
Honden met allergieën van dit type vertonen geen symptomen waargenomen bij de mens, zoals loopneus, verstopte neus en jeukende ogen. In plaats daarvan, honden atopie resultaten in jeukende huid over het hele lichaam, maar het zwaarst op de voeten en onderbuik. Likken voeten op het punt van ernstige infectie en roodheid. Andere gebieden vaker getroffen zijn het gezicht, voeten, voorpoten, oren en oksels.

Hond Atopie behandeling
De behandeling van honden atopie betreft het vermijden van de stof die de allergie triggers of het verminderen van de gevoeligheid voor de stof via hond allergie shots (slechts 60% tot 85% effectief).Een hypoallergene hond shampoo, zoals   DermaPet Dermalyte   kan brengen ook enige opluchting.

Canine Huidallergieën Van Eten


Canine voedselallergie   is de derde meest voorkomende vorm van allergie bij honden. De allergische reactie is een eiwit dat voorkomt in de commerciële hondenvoer, hondenkoekjes of tafelresten gegeven aan de hond. Een hond kan allergisch aan een levensmiddel op elk gewenst moment, zelfs als er een hond is die voedsel eten al jaren zonder problemen.   

Dog Food Allergy Symptomen 

Hondenvoer allergieën leiden tot gegeneraliseerde jeuk, die de jeuk betekent is over het hele lichaam. Hond jeuk is vaak het meest uitgesproken op de anus. Samen met jeuk, oorontstekingen komen ook vaak voor. Bepaalde rassen hebben een verhoogd risico op honden voedselallergie waaronder Duitse herders en Boxers. 
hond voedselallergie

Hond met Food Allergy
Bron: Dr Candace Sousa, DABVP, DACVD 
Senior Specialist Veterinaire, Veterinary Specialist Team 
Pfizer Animal Health, Washington State University

Dog Food Allergy Treatment 

Om voedselallergie bij honden te behandelen, wordt een hypoallergene of eliminatie-dieet nodig. In een eliminatiedieet het voedsel beperkt tot een carb zoals rijst en een proteïne zoals kip. Na verbetering wordt waargenomen, worden bestanddelen langzaam terug in de voeding tot het probleem bestanddeel geïdentificeerd. U ziet honden huid allergie symptomen beginnen te genezen in de eerste paar weken. 

Allergie Hond Testen en Diagnose

Diagnose hond huidallergieën vereist vaak de onderzoeks vaardigheden van Sherlock Holmes. Een eventueel onderzoek zal beginnen met het nemen van een grondige medische voorgeschiedenis met betrekking tot uw hond symptomen. Sommige dierenarts zal u vragen om een ​​online hond huid geschiedenis die kan worden ingevuld voor uw bezoek af te ronden. Typische vragen omvatten als de symptomen voor het eerst begon, of er broers en zussen soortgelijke hond huidproblemen hebben, en hoe is de reactie van de huid veranderd in de tijd. Zij zullen ook vragen naar producten die gebruikt worden voor de verzorging van uw hond, zoals vlooien zorg en het dieet. Vaak is de vragenlijst is het belangrijk dat de fysieke examen, omdat de symptomen zijn vaak niet-specifiek zijn voor een bepaalde onderliggende oorzaak.
Vervolgens zal de dierenarts doen een lichamelijk onderzoek. Een dierenarts zal de evaluatie van de hele hond, niet alleen het gebied met honden huid allergie symptomen. Op dit punt, voor de meeste honden huidaandoeningen, zal een dierenarts hebben een indicatie of het vermoeden van wat de oorzaak van het probleem. inclusief hond vlooien allergie, atopie (milieu allergieën), contactallergie (een chemische of andere stof), of als de oorzaak geen verband houdt met allergie (zie hieronder).
Omdat het soms moeilijk is om het verschil tussen de huid allergieën veroorzaakt door vlooien en allergie veroorzaakt door iets in de omgeving van uw hond, kan uw dierenarts nemen een wattenstaafje en een oppervlakkige hond huidmonster om te bepalen of het probleem wordt veroorzaakt door een infectie (bacteriële ) of gist. Alle kamers zijn onderzocht met behulp van een microscoop.
In een aanpak die vergelijkbaar is met die welke werd gebruikt voor mensen, kan uw dierenarts uw hond een huidtest (IST), waar verschillende oorzaken van allergie worden geplaatst op de huid. Als uw hond reageert op een kleine hoeveelheid, betekent dit dat ze allergisch zijn. Sommige dierenartsen kunnen ervoor kiezen om een ​​bloedonderzoek genaamd ELISA doen.
Dog Skin Problemen met de symptomen die vergelijkbaar zijn met Canine Huidallergie
Verschillende types van honden huidaandoeningen worden vaak verward met honden huidallergie. Bij het bereiken van een specifieke diagnose zal de dierenarts verwijderen deze oorzaken voordat wordt bepaald dat allergie de oorzaak van de hond huidconditie.
  • Schurft: Er zijn twee verschillende soorten   hond schurft, demodectic en Sarcoptes, dat kan nabootsen de tekenen van honden huidallergie. Beide worden veroorzaakt door mijten die hol onder de huid en worden behandeld met een kalk-zwavel dip, zoals  Naturasil.
    • Demodectic Dog Mange wordt vaak gezien bij jonge pups, grotere rassen zoals Duitse Doggen en andere rassen, zoals Boxers, en Pit Bulls. Symptomen omvat fragmentarisch haaruitval rond het hoofd en het gezicht, maar kan voorkomen in elk deel van het lichaam. Diagnose is gebaseerd op een huidafkrabsel en de ontdekking van mijten.
    • Sarcoptic Hond Mange of schurft   wordt ook veroorzaakt door mijten en kunnen worden doorgegeven tussen mensen en honden. Symptomen verschijnen meestal bij het oor marges, zal verschijnen knapperig en in de meeste gevallen leiden tot extreme jeuk. Een hond schurft diagnose is gebaseerd op een huid schrapen.
  • Hond Ringworm resulteert in symptomen zoals huid korstvorming, fragmentarisch haaruitval en jeuk. De symptomen meestal niet lijken op de ring te zien op de menselijke huid. Hond ringworm diagnose is gebaseerd op een test met een "hout lamp" waardoor de schimmel fluoresceren. De behandeling omvat het wekelijks gebruik van een duik, zoals   Naturasil voor Ringworm.
  • Immune Mediated Dog Skin Disease kan van invloed zijn honden van elke leeftijd, maar wordt het meest gediagnosticeerd bij middelbare leeftijd vrouwen. In dit soort omstandigheden, de honden immuunsysteem zijn eigen lichaam, waardoor aandoeningen zoals   pemphigus foliaceus   of lupus. Symptomen omvat ruwe hond huid en pijnlijke huid in de marge van de oren, hond lippen en neus. De aandoening wordt gediagnosticeerd met een huid biopsie test.

De behandeling van honden met een Canine Huidallergie

Veel dierenartsen zullen de een antihistaminicum (hydrocortison of pramoxine) om te helpen met elke hond jeuk. Populaire soorten antihistamine zijn Dipehnhydramine   (Benadryl), hydroxyzine (Atarax), clemastine (Tavist) en cetirizine (Zyrtec). 40% van de honden reageren dit type van behandeling.
Andere behandelingsmogelijkheden omvat orale of topische antibiotica en anti-schimmel. Shampoos en sprays kunnen ook van nut zijn. Als hond voedselallergie de oorzaak dan een hypoallergene voeding proef wordt gebruikt om het probleem ingrediënten identificeren. Voor seizoensgebonden allergie (atopie honden), dan medicatie die immuunmodulerende zoals cyclosporine worden voorgeschreven.
Als uw hond niet reageert op een van de honden huid allergie behandelingen hierboven voorgestelde, dan een aantal van allergie shots kan worden gebruikt om de gevoeligheid voor de allergenen (de zogenaamde hyposensibilisatie therapie) te verminderen. Deze therapie wordt zo weinig als 9 en wel 12 maanden.
Gedurende herstel kan voedingssupplementen helpen huidaandoening herstellen, zoals omega vetzuren in   visolie. Shampoos kunnen ook worden geprobeerd om huidontsteking verlichten en jeuk, zoals een product dat colloïdaal havermout (Groomers Blend) bevat.Homeopathische dat de ingrediënten in verband met de huid en vacht gezond, zoals combineren   Huid en vacht Tonic   kan ook van nut zijn.
Het is gebruikelijk dat een dierenarts naar een volgend bezoek na een aantal weken te vragen om te controleren op de voortgang van uw hond.

ULTIMATE GUIDE TO HEALTH DOG

Referenties Huidallergieën op Honden

Brevitz, Betsy DVM, Hound Health Handboek: "Allergieën, jeuk en andere Huidallergieën"

Grieks, Jean, DVM, ACIDM; New Hope Animal Hospital "atopische ziekten en Allergie"

Beale, Karin M. DVM, Gulf Coast Veterinary Specialists - "Atopische Dermatitis: Klinische symptomen en diagnose"

Giffin, James M. MD & Carlson, Liisa D., DVM "Eigenaar van de Hond's Home Veterinaire Handbook".

Lloyd, professor David, Royal Veterinary College, Hawkshead Campus: "Diagnose & Management van bijwerkingen Eten Reacties in Honden"

Osborn, Sarah Colombini DVM, Southwest Veterinary College, Houston: "Optimaal gebruik van Hypoallergenic Diets"

Ihrke, VMD, hoogleraar Dermatologie, School of Veterinary Medicine, University of California: "Flea Allergy Dermatitis"
Het identificeren van de bron en de beste behandeling voor honden huid allergie is een veel voorkomend probleem dat vereist vaak meerdere reizen naar de dierenarts. Het is de meest voorkomende oorzaak van huidaandoeningen bij honden. De meest gediagnosticeerde vormen van de huid allergieën bij honden omvat vlooienallergie, milieu-of seizoensgebonden allergie (atopie of hooikoorts) en de hond voedselallergieën. Symptomen voor alle soorten van de hond huidallergieën zoals haaruitval, secundaire infecties van de huid en jeuk zijn vergelijkbaar, maar elk type huid allergie heeft unieke kenmerken en presentaties die kunnen helpen een eigenaar een type te onderscheiden van een ander, zoals hieronder beschreven. De symptomen kunnen ook worden verward met andere honden huidaandoeningen zoals ringworm, schurft en immuun-gemedieerde huidziekte. Behandeling van een hond met een huidallergie is gebaseerd op de onderliggende oorzaak van het probleem.

De drie meest voorkomende oorzaken van honden huid allergie zijn hond vlooien allergie, een milieu-allergie, zoals pollen of schimmels (de zogenaamde honden atopie), en de hond voedselallergie. 
Een onderzoek moet beginnen met het elimineren van deze gemeenschappelijke oorzaken voordat u naar andere mogelijke redenen voor een hond huidaandoening. 

honden huidallergie
Canine Huidallergie Reactie op hondenvoer 
Bron: Dr Candace Sousa, DABVP, DACVD 
Senior Specialist Veterinaire, Veterinary Specialist Team 
Pfizer Animal Health, Washington State University
Waar uw hond heeft een allergische reactie kan een aanwijzing over de oorzaak te zijn. Als de allergie is bij de mond en je had net een nieuwe gekocht plastic hondschotel bijvoorbeeld, kan dit de oorzaak zijn.Roodheid rond een vlooienband kan worden veroorzaakt door de kraag zelf.
Veel chemische producten kunnen veroorzaken bij uw hond een allergische reactie hebben. Dit gebeurt meestal in gebieden die niet worden gedekt door haar. Veelvoorkomende oorzaken zijn zeep, shampoo, wol, leer, plastic / rubber hond gerechten, insecticide, verf, tapijt, hout conserveermiddel, neomycine (veel huid geneesmiddelen).
Onmiddellijk met uw hond naar een dierenarts of Emergency Center als uw hond het gezicht is gezwollen of ziet er gezwollen. Dit kan een teken zijn van een ernstige allergische reactie die onmiddellijke behandeling moet zijn

Canine Huidallergie als gevolg van vlooien (hond overgevoeligheid voor vlooienbeten)

Hond vlooien allergieën zijn de meest voorkomende vorm van honden huidallergie. Deze voorwaarde is verwarrend voor hondenbezitters, omdat het een het hele jaar door probleem dat veel eigenaren geloven seizoensgebonden is. Voor alle duidelijkheid, het probleem is erger tijdens de late zomer en herfst.
Vlooien niet sterven in de winter en kunnen niet gezien worden door de eigenaar van de hond (ze zijn goed in het verbergen). Een klein aantal vlooien kan resulteren in een hond vlooien veroorzaakte allergische huid probleem.
Canine Flea Allergy Huid Symptomen:
Symptomen van honden huidallergie tegen vlooien is inclusief jeuk in de eerste plaats boven de staartbasis en op de achterkant van de dijen, maar is van invloed op het hele lichaam. Honden zullen kauwen op de jeukende gebieden, waardoor haaruitval, rode huid en irritatie van de huid. Het kauwen zijn, kunnen bacteriën, wat zal resulteren in een huidinfectie. Flea bit overgevoeligheid meestal niet van invloed op een honden gezicht of de voorzijde van het lichaam.
Canine Flea Allergy Treatment
Om hond vlooien allergie te behandelen, eerst met een product om de vlooien te doden op de hond, zoals een   plantaardige antivlooienmiddel. Volg deze door een product gemaakt voor hond vlooien bescherming aanbevolen door uw dierenarts, zoals  Frontline.

Canine Atopie - Milieu-Dog Skin Allergie en honden met allergieën die Seizoensgebonden (Canine atopische dermatitis)

Ongeveer 1 op de 10 honden krijgen een soort van hond huidallergie (ook calledAtopy) van stoffen in de lucht. Allergieën hebben de neiging om te verschijnen gedurende bepaalde tijden van het jaar waarin specifieke soorten allergenen zoals pollen, ambrosia en schimmels aanwezig zijn.
  • Weed Pollen - late zomer en herfst
  • Boompollen - maart en april
  • Graspollen - mei, juni, juli
Sommige rassen hebben een hogere incidentie van honden atopie inclusief:
  • Bichon Frise
  • Engels Bulldogs
  • Shar-Pei
  • White Highland, Cairn, Schots, Boston, Sealyham, Wire-haired fox terriers
hond met huidallergieën 1

  • Bull Terrier Hond met Huidallergieën op Paw (atopische dermatitis)
    Bron: Dr Candace Sousa, DABVP, DACVD 
    Senior Specialist Veterinaire, Veterinary Specialist Team 
    Pfizer Animal Health, Washington State University
  • Lhasa Apso's
  • Cocker Spaniels
  • Duitse Herders
Honden met Allergieën Seizoensgebonden Symptomen:
Honden met allergieën van dit type vertonen geen symptomen waargenomen bij de mens, zoals loopneus, verstopte neus en jeukende ogen. In plaats daarvan, honden atopie resultaten in jeukende huid over het hele lichaam, maar het zwaarst op de voeten en onderbuik. Likken voeten op het punt van ernstige infectie en roodheid. Andere gebieden vaker getroffen zijn het gezicht, voeten, voorpoten, oren en oksels.

Hond Atopie behandeling
De behandeling van honden atopie betreft het vermijden van de stof die de allergie triggers of het verminderen van de gevoeligheid voor de stof via hond allergie shots (slechts 60% tot 85% effectief).Een hypoallergene hond shampoo, zoals   DermaPet Dermalyte   kan brengen ook enige opluchting.

Canine Huidallergieën Van Eten


Canine voedselallergie   is de derde meest voorkomende vorm van allergie bij honden. De allergische reactie is een eiwit dat voorkomt in de commerciële hondenvoer, hondenkoekjes of tafelresten gegeven aan de hond. Een hond kan allergisch aan een levensmiddel op elk gewenst moment, zelfs als er een hond is die voedsel eten al jaren zonder problemen.   

Dog Food Allergy Symptomen 

Hondenvoer allergieën leiden tot gegeneraliseerde jeuk, die de jeuk betekent is over het hele lichaam. Hond jeuk is vaak het meest uitgesproken op de anus. Samen met jeuk, oorontstekingen komen ook vaak voor. Bepaalde rassen hebben een verhoogd risico op honden voedselallergie waaronder Duitse herders en Boxers. 
hond voedselallergie

Hond met Food Allergy
Bron: Dr Candace Sousa, DABVP, DACVD 
Senior Specialist Veterinaire, Veterinary Specialist Team 
Pfizer Animal Health, Washington State University

Dog Food Allergy Treatment 

Om voedselallergie bij honden te behandelen, wordt een hypoallergene of eliminatie-dieet nodig. In een eliminatiedieet het voedsel beperkt tot een carb zoals rijst en een proteïne zoals kip. Na verbetering wordt waargenomen, worden bestanddelen langzaam terug in de voeding tot het probleem bestanddeel geïdentificeerd. U ziet honden huid allergie symptomen beginnen te genezen in de eerste paar weken. 

Allergie Hond Testen en Diagnose

Diagnose hond huidallergieën vereist vaak de onderzoeks vaardigheden van Sherlock Holmes. Een eventueel onderzoek zal beginnen met het nemen van een grondige medische voorgeschiedenis met betrekking tot uw hond symptomen. Sommige dierenarts zal u vragen om een ​​online hond huid geschiedenis die kan worden ingevuld voor uw bezoek af te ronden. Typische vragen omvatten als de symptomen voor het eerst begon, of er broers en zussen soortgelijke hond huidproblemen hebben, en hoe is de reactie van de huid veranderd in de tijd. Zij zullen ook vragen naar producten die gebruikt worden voor de verzorging van uw hond, zoals vlooien zorg en het dieet. Vaak is de vragenlijst is het belangrijk dat de fysieke examen, omdat de symptomen zijn vaak niet-specifiek zijn voor een bepaalde onderliggende oorzaak.
Vervolgens zal de dierenarts doen een lichamelijk onderzoek. Een dierenarts zal de evaluatie van de hele hond, niet alleen het gebied met honden huid allergie symptomen. Op dit punt, voor de meeste honden huidaandoeningen, zal een dierenarts hebben een indicatie of het vermoeden van wat de oorzaak van het probleem. inclusief hond vlooien allergie, atopie (milieu allergieën), contactallergie (een chemische of andere stof), of als de oorzaak geen verband houdt met allergie (zie hieronder).
Omdat het soms moeilijk is om het verschil tussen de huid allergieën veroorzaakt door vlooien en allergie veroorzaakt door iets in de omgeving van uw hond, kan uw dierenarts nemen een wattenstaafje en een oppervlakkige hond huidmonster om te bepalen of het probleem wordt veroorzaakt door een infectie (bacteriële ) of gist. Alle kamers zijn onderzocht met behulp van een microscoop.
In een aanpak die vergelijkbaar is met die welke werd gebruikt voor mensen, kan uw dierenarts uw hond een huidtest (IST), waar verschillende oorzaken van allergie worden geplaatst op de huid. Als uw hond reageert op een kleine hoeveelheid, betekent dit dat ze allergisch zijn. Sommige dierenartsen kunnen ervoor kiezen om een ​​bloedonderzoek genaamd ELISA doen.
Dog Skin Problemen met de symptomen die vergelijkbaar zijn met Canine Huidallergie
Verschillende types van honden huidaandoeningen worden vaak verward met honden huidallergie. Bij het bereiken van een specifieke diagnose zal de dierenarts verwijderen deze oorzaken voordat wordt bepaald dat allergie de oorzaak van de hond huidconditie.
  • Schurft: Er zijn twee verschillende soorten   hond schurft, demodectic en Sarcoptes, dat kan nabootsen de tekenen van honden huidallergie. Beide worden veroorzaakt door mijten die hol onder de huid en worden behandeld met een kalk-zwavel dip, zoals  Naturasil.
    • Demodectic Dog Mange wordt vaak gezien bij jonge pups, grotere rassen zoals Duitse Doggen en andere rassen, zoals Boxers, en Pit Bulls. Symptomen omvat fragmentarisch haaruitval rond het hoofd en het gezicht, maar kan voorkomen in elk deel van het lichaam. Diagnose is gebaseerd op een huidafkrabsel en de ontdekking van mijten.
    • Sarcoptic Hond Mange of schurft   wordt ook veroorzaakt door mijten en kunnen worden doorgegeven tussen mensen en honden. Symptomen verschijnen meestal bij het oor marges, zal verschijnen knapperig en in de meeste gevallen leiden tot extreme jeuk. Een hond schurft diagnose is gebaseerd op een huid schrapen.
  • Hond Ringworm resulteert in symptomen zoals huid korstvorming, fragmentarisch haaruitval en jeuk. De symptomen meestal niet lijken op de ring te zien op de menselijke huid. Hond ringworm diagnose is gebaseerd op een test met een "hout lamp" waardoor de schimmel fluoresceren. De behandeling omvat het wekelijks gebruik van een duik, zoals   Naturasil voor Ringworm.
  • Immune Mediated Dog Skin Disease kan van invloed zijn honden van elke leeftijd, maar wordt het meest gediagnosticeerd bij middelbare leeftijd vrouwen. In dit soort omstandigheden, de honden immuunsysteem zijn eigen lichaam, waardoor aandoeningen zoals   pemphigus foliaceus   of lupus. Symptomen omvat ruwe hond huid en pijnlijke huid in de marge van de oren, hond lippen en neus. De aandoening wordt gediagnosticeerd met een huid biopsie test.

De behandeling van honden met een Canine Huidallergie

Veel dierenartsen zullen de een antihistaminicum (hydrocortison of pramoxine) om te helpen met elke hond jeuk. Populaire soorten antihistamine zijn Dipehnhydramine   (Benadryl), hydroxyzine (Atarax), clemastine (Tavist) en cetirizine (Zyrtec). 40% van de honden reageren dit type van behandeling.
Andere behandelingsmogelijkheden omvat orale of topische antibiotica en anti-schimmel. Shampoos en sprays kunnen ook van nut zijn. Als hond voedselallergie de oorzaak dan een hypoallergene voeding proef wordt gebruikt om het probleem ingrediënten identificeren. Voor seizoensgebonden allergie (atopie honden), dan medicatie die immuunmodulerende zoals cyclosporine worden voorgeschreven.
Als uw hond niet reageert op een van de honden huid allergie behandelingen hierboven voorgestelde, dan een aantal van allergie shots kan worden gebruikt om de gevoeligheid voor de allergenen (de zogenaamde hyposensibilisatie therapie) te verminderen. Deze therapie wordt zo weinig als 9 en wel 12 maanden.
Gedurende herstel kan voedingssupplementen helpen huidaandoening herstellen, zoals omega vetzuren in   visolie. Shampoos kunnen ook worden geprobeerd om huidontsteking verlichten en jeuk, zoals een product dat colloïdaal havermout (Groomers Blend) bevat.Homeopathische dat de ingrediënten in verband met de huid en vacht gezond, zoals combineren   Huid en vacht Tonic   kan ook van nut zijn.
Het is gebruikelijk dat een dierenarts naar een volgend bezoek na een aantal weken te vragen om te controleren op de voortgang van uw hond.

ULTIMATE GUIDE TO HEALTH DOG

Referenties Huidallergieën op Honden

Brevitz, Betsy DVM, Hound Health Handboek: "Allergieën, jeuk en andere Huidallergieën"

Grieks, Jean, DVM, ACIDM; New Hope Animal Hospital "atopische ziekten en Allergie"

Beale, Karin M. DVM, Gulf Coast Veterinary Specialists - "Atopische Dermatitis: Klinische symptomen en diagnose"

Giffin, James M. MD & Carlson, Liisa D., DVM "Eigenaar van de Hond's Home Veterinaire Handbook".

Lloyd, professor David, Royal Veterinary College, Hawkshead Campus: "Diagnose & Management van bijwerkingen Eten Reacties in Honden"

Osborn, Sarah Colombini DVM, Southwest Veterinary College, Houston: "Optimaal gebruik van Hypoallergenic Diets"

Ihrke, VMD, hoogleraar Dermatologie, School of Veterinary Medicine, University of California: "Flea Allergy Dermatitis"

No comments:

Post a Comment